YubiKey

Jednom kada registrirate svoj YubiKey na usluge, samo dodirnite svoj YubiKey za laku, snažnu dvofaktorsku provjeru identiteta, za računala, mreže i mrežne račune. Nema potrebe za tekstualnim porukama ili jednokratnim zaporkama.

Sigurnosni ključevi s više protokola, koji nude snažnu dvofaktorsku, multifaktorsku i bez lozinku provjeru autentičnosti i besprijekoran dodirni znak. Podržava FIDO2, FIDO U2F, jednokratnu lozinku (OTP), OpenPGP i pametnu karticu, izbor faktora oblika za radnu površinu ili prijenosno računalo.

Zaustavite krađu korisničkih podataka, idite bez lozinke i modernizirajte svoju višefaktornu provjeru autentičnosti. Nabavite YubiKey za vrhunsku sigurnost i korisničko iskustvo.

Sve u jednom podesiv sigurnosni ključ

Jednostavnim dodirom, multi-protokol YubiKey štiti pristup računalima, mrežama i mrežnim uslugama.

Jednostavnije i sigurnije od programa za provjeru autentičnosti

Nema više posega za vašim pametnim telefonom ili ponovnim tipkanjem zaporki. Samo priključite svoj YubiKey, dodirnite, a ostalo vam ostaje.

Radi sa stotinama usluga

YubiKey radi sa sustavom za prijavu na Windows i Mac, Gmail, Dropbox, Facebook, Salesforce, Duo i mnogim drugim uslugama.

1 godina jamstva 

Kvaliteta je naša obaveza

Proizvedeno u Švedskoj i SAD-u

Inženjeri rade rame uz rame s proizvodnim robotima za oblikovanje, programiranje, testiranje i laserski znak YubiKeys nalazi se u objektima diljem svijeta.

Dizajn visoke kvalitete

YubiKeys su izgrađeni na najsuvremenijim sigurnim elementima, oblikovani u plastiku s visokim tlakom, što ih čini otpornim na neovlašteno mijenjanje.

Glavni izbornik