Web studio

Danas izrada web stranica uz dosta naprednih alata omogućuje nam kako brzo tako i cjenovno prihvatljivo rješenje za većinu zahtjeva. Dosta popularan CMS uz to ”open source” razlog je da većina malih i srednjih tvrtki se odluče za Joomlu. Jednostavno mijenjanje sadržaja od strane korisnika glavna su obilježja ovog rješenja. Pogledajte neke od web stranica koje smo izradili koristeći različite alate.

Bez mnogo znanja možete upravljati vlastitim web stranicama korištenjem CMS rješenja. Vaš zadatak je da nam osigurate upute i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekst, fotografije), a naš zadatak je idejno rješenje stranice i njezina izrada. Također, pružamo usluge ”hostinga” na našim serverima, organiziramo način e-mail komunikacija te ga prilagođavamo Vašim potrebama. U današnje vrijeme web stranica je jedna od najvažnijih stvari u prezentaciji Vaše tvrtke te uvelike pomaže u prezentaciji proizvoda, usluge, projekata i ideja.

Stranice uglavnom izrađujemo u Word Press-u, WordPress je Open Source Content Management System (CMS) i često se koristi kao aplikacija za objavljivanje bloga, poduprt s PHP-om i MySQL-om. WordPress ima mnoge značajke uključujući plug-in arhitekturu i predložak sustava. WordPress se koristi na više od 13% od 1.000.000 najvećih web stranica te je najpopularniji CMS u upotrebi danas. WordPress je prvi put objavio Matt Mullenweg 27. svibnja 2003. Od kolovoza 2010. verzija 3.0 je preuzeta više od 12,5 milijuna puta.

 

CMS sustavi

Izrađujemo web stranice u popularnim CMS sutavima poput WordPress-a i Joomla! kako biste jednostavno samostalno upravljali Vašom web stranicom

Web shop

Izrada profesionalnih online trgovina za prodaju preko interneta. Povezivanje s PayWay i Corvus pay sustavima za online plaćanje.

SEO optimizacija

Optimizacija web stranice za bolje pozicioniranje na internet pretraživačima. Povezivanje s Google Analytics i Google Ads.

Održavanje web stranica

Nudimo tehničko održavanje web stranica (ažuriranje, backup, zaštita) kao i održavanje na principu stalne prilagodbe i dodavanja sadžaja.

Redizajn web stranica

Ukoliko ne želite nove web stranice, u ponudi imamo opciju redizajna i prilagodbe postojećih kako bi im dali novi duh.

Razni budžeti

Izrađujemo stranice prilagođene svim budžetima kako bi imali modernu stranicu dostojnu današnjeg vremena.

Responzivne stranice

Sve naše web stranice su prilagođene prikazivanju na svim uređajima (računala, tableti, mobiteli, large-screen sustavi, …)

 

Web hosting

Vaše nove i postojeće web stranice, smjestit ćemo na najnovije, iznimno brze servere kako bi vrijeme učitavanja bilo minimalno.

 

Glavni izbornik