PT-E300VP

120,75  s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

  • Čvrst, izdržljiv dizajn. Velik LCD s pozadinskim svijetlom
  • Namjenske značajke za električare
  • Brojni ugrađeni električni i audio/vizualni simboli
  • Kaseta s trakom, litij-ionska punjiva baterija, AC adapter i torba su uključeni.
  • Ispisuje naljepnice širine 3.5, 6, 9, 12 i 18 mm, uključujući termoskupljajuće cijevi
  • 3 godine jamstva putem registracije

 

Detaljne specifikacije na stranici proizvođača

SKU: PTE300VPYJ1 Kategorija:

Izdržljiv uređaj s punjivom baterijom i AC adapter koji omogućuje jednostavno ispisivanje naljepnica širine od 3,5 do 18 mm. Kompatibilan sa termoskupljajućima cijevima.

P-touch E300VP ima 384 ugrađenih simbola, zajedno s 9 barkod protokola. Lak pristup putem QWERTY tipkovnice i velikog LCD zaslona s pozadinskim svijetlom.
Pošto su naljepnice laminirane i postojane, možete biti sigurni da će informacije ostati jasne i profesionalnog izgleda niz godina.

P-touch E300VP je jednostavan za korištenje i s velikim LCD zaslonom s pozadinskim svijetlom, QWERTY tipkovnicom i sigurnim prianjanjem za jednu ili dvije ruke. Uključuje punjivu litij-ionsku bateriju te je tako uvijek spreman za označavanje. Gumeni štitnici štite P-touch E300VP bez utjecaja na funkcionalnost.
Pametne tipke aplikacija za naljepnice će vam pomoći navigirati i unositi postavke za primjenu potrebnih aplikacija kako biste ih prilagodili gotovo bilo kojoj veličini kabela/žice, prednje ploče, prespojnog panela ili druge industrijske aplikacije. P-touch E300VP ispisuje visokokvalitetne, jasno oblikovane znakove koji se automatski prilagođavaju veličini naljepnice.
P-touch E300 koristi Brother TZe trake koje su jednostavne za umetanje. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji za laminiranje s termalnim prijenosom dobit ćete savršene laminirane naljepnice otporne na izbljeđivanje, ogrebotine, ekstremne temperature, agresivne kemikalije i vlagu.

Dodatne informacije

Značajke

ISPIS

Glavni izbornik