Web studio

Proces izrade web stranica, planiranje, osmišljavanje ideja su naš koncept usluge.

Danas izrada web stranica uz dosta naprednih alata omogućuje nam kako brzo tako i cjenovno prihvatljivo rješenje za većinu zahtjeva. Dosta popularan CMS uz to ''open source'' razlog je da većina malih i srednjih tvrtki se odluče za Joomlu. Jednostavno mijenjanje sadržaja od strane korisnika glavna su obilježja ovog rješenja. Pogledajte neke od web stranica koje smo izradili koristeći različite alate.

Bez mnogo znanja možete upravljati vlastitim web stranicama korištenjem CMS rješenja. Vaš zadatak je da nam osigurate upute i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekst, fotografije), a naš zadatak je idejno rješenje stranice i njezina izrada. Također, pružamo usluge ''hostinga'' na našim serverima, organiziramo način e-mail komunikacija te ga prilagođavamo Vašim potrebama. U današnje vrijeme web stranica je jedna od najvažnijih stvari u prezentaciji Vaše tvrtke te uvelike pomaže u prezentaciji proizvoda, usluge, projekata i ideja.


Joomla! je dosta popularan CMS sustav za upravljanje web sadržajem koji služi objavljivanju sadržaja na ''World Wide Webu'' i internetu. Pisan je u PHP-u, a za spremanje podataka koristi bazu podataka MySQL. Joomla dolazi s opcijama za upravljanje tekstom i slikama, prikaz sadržaja u RSSu, PDF-u i verziji za printanje, raznim modulima kao što su "posljednje novosti" i "popularni sadržaji", upravljanje banerima i anketama, tražilicom i kontakt formom. Osim navedenih opcija dostupne su tisuće specijaliziranih dodataka koji mogu Joomla! site pretvoriti npr. web dućan, multimedijalnu galeriju ili on-line zajednicu. Još jedna odlika ovog sustava je i podrška za strane jezike pa je tako moguće preuzeti hrvatski jezični paket koji će je u potpunosti prevesti na hrvatski jezik. Joomla! je izdana pod GNU GPL v2 licencom.

WordPress je Open Source Content Management System (CMS) i često se koristi kao aplikacija za objavljivanje bloga, poduprt s PHP-om i MySQL-om. Wordpress ima mnoge značajke uključujući plug-in arhitekturu i predložak sustava. WordPress se koristi na više od 13% od 1.000.000 najvećih web stranica te je najpopularniji CMS u upotrebi danas. WordPress je prvi put objavio Matt Mullenweg 27. svibnja 2003. Od kolovoza 2010. verzija 3.0 je preuzeta više od 12,5 milijuna puta.

Zatraži ponudu!