Microsoft Exchange

Microsoft Exchange omogućuje povećavanje produktivnosti uz bogato okruženje za e-poštu poslovne klase na telefonima, tabletima, računalima i webu.
Koristite poslovne mogućnosti e-pošte uz pouzdanije poštanske sandučiće, bolje surađujte uz zajedničko korištenje dokumenata, dodajte poboljšane značajke arhiviranja, sigurnosti i usklađenosti

SharePoint

Tvrtke i ustanove koriste SharePoint za stvaranje web-mjesta. Možete ga koristiti kao sigurno mjesto za pohranu, organizaciju i zajedničko korištenje informacija te pristup tim informacija s bilo kojeg uređaja. Potreban vam je samo web-preglednik kao što su Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome ili Firefox.

Office 365

Microsoft Office je programski paket namijenjen uredskoj obradi podataka razvijenih od strane Microsofta za operativne sustave Microsoft Windows, Apple Mac OS i OS X i Android.
Microsoft Office 365 obuhvaća Office 2016 i pruža vam puni doživljaj sustava Microsoft Office. Uz pristup najnovijim aplikacijama sustava Office, uslugama za produktivnost koje se temelje na oblaku i popularnom servisu za pohranu podataka OneDrive, Office 365 omogućuje Vam uštedu vremena, jednostavniju i efikasniju komunikaciju uz mogućnost rada više korisnika na istom dokumentu.
Bez obzira treba li Vam Office za kućanstvo, školu ili posao, postoji plan pretplate na Office 365 koji ispunjava vaše potrebe.

Više

Windows 10

Windows je bogat alatima za višezadaćnost: prilagođen izbornik start, aktivne pločice, pomoć za poravnanje, prikaz zadataka i virtualne radne površine pomažu vam da budete organizirani, fokusirani za spremni na sve. Učinite odlične stvari, brže.
Akcijski centar vam daje brzi pristup stvarima koje trebate - kao što su obavijesti iz mnogih aplikacija - sve na jednom, lako dostupnom mjestu.

Windows Server 2016

Gradite svoju budućnost sa sustavom Windows Server 2016. Bez obzira na to gdje želite raditi, sa sustavom Windows Server 2016 možete raditi od bilo gdje, nove inovacije zasnovane sa cloud sustavima nikad nisu bile jednostavnije i dostupnije.

SQL Server 2016

SQL server 2016 povećava produktivnost te omogućava razvoj i upravljanje serverom i bazom podataka na bilo kojoj platformi. Sada je jednostavnije pristupiti popularnim alatima, kao što su SQL Server Management Studio (SSMS) te SQL Server Data Tools (SSDT), svakodnevni razvoj je pojednostavljen, uključena je napredna analitika te izvještavanje putem mobilnih uređaja, a i dostupna su mjesečna ažuriranja koja osiguravaju da korisnik uvijek ima na raspolaganju za korištenje najnovije funkcionalnosti.